IMPRIMERIE BRUXELLES

quadra HISTORIEK

In 1987 gaan Alain Ceurvorst en Marc Mortier samenwerken om de fotogravure QUADRA op te richten. We zijn dan nog in de tijd van de kleurselectie en de productie van films voor de drukkerij.
Als belangrijkste schakel in de grafische industrie vereist de fotogravure een samengaan van hoogstaande technische kennis met een creatieve gevoeligheid ten dienste van de drukkunst. De twee spitsbroeders gaan de uitdaging aan en zetten met veel overgave  hun fotogravure op. Het succes laat niet op zich wachten.

In 1997 diversifiëren ze hun activiteiten met de aankoop van drukkerij Wyckmans.

In 1999 worden de activiteiten gegroepeerd in de Gheudestraat te Anderlecht (Zuidstation). QUADRA is nu fotogravure en drukkerij.

De vooruitgang zorgt voor drastische omwentelingen in de grafische industrie. Fotogravure wordt een van de vele diensten die drukkerij Quadra aanbiedt.

In 2008 staan Alain Ceurvorst en Marc Mortier nog steeds aan het hoofd van QUADRA, dat zich perfect heeft aangepast aan de eisen van de markt. Met hun ploeg en het multifunctionele werktuig dat QUADRA nu is, kunnen ze snel reageren om creatieve oplossingen aan te bieden voor designers en KMO ‘s. Van eenvoudig drukwerk tot mooie brochures met uitsnijding en vernislaag, elke aanvraag kan behandeld worden binnen de tijdslimiet met garantie op een onberispelijke kwaliteit. Want de passie en de kennis van de beginjaren zijn nog steeds intact. Er kwamen alleen nog 20 jaar ervaring en een soepele en krachtige drukkerij bovenop, gecombineerd met een overvloed aan oplossingen voor afwerking in de binding, uitsnijden, plastificering, plooien, in omslag stoppen, verzamelen, perforeren, nummeren, met film afwerken, …

De vermelding “printing services” onder het QUADRA logo vat al deze kennis en ervaring samen. De gepassioneerde ijver van een professionele ploeg die uw projecten wil dienen, binnen de tijdslimiet die steeds gerespecteerd wordt. Door de werkorganisatie in twee ploegen wordt de beschikbaarheid zo hoog mogelijk gehouden.

Van kleurselectie op film
Tot Heidelberg Computer to Plate

Quadraprint rue Gheude Anderlecht
De Quadra gebouwen in de Gheudestraat

Bovendien biedt QUADRA de mogelijkheden tot creatie en lay-out, foto, design, …

 

 


quadra printing servicesquadraWelcome
QUADRADiensten QUADRAContact QUADRAHistoriek QUADRAPlanquadraquadra français
QUADRAprint